Πολυτελείς Οικίες Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης / Προκάτ - Romka Group
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Πολυτελείς Οικίες Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης

prokat-img
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και τον πελάτη
Η οικία του Έλληνα αποτελεί βασικό παράγοντα που καθορίζει την ποιότητα ζωής του. Αναμφίβολα ένα άρτιο αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από το μέγεθος ή το κόστος αυτής. Η αίσθηση του ολοκληρωμένου σπιτιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διαρρύθμιση του χώρου και την οικονομία των υλικών. Ένας χώρος που είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να τηρεί τους κανόνες και να σέβεται το περιβάλλον αποτελεί στόχο των πολιτών που οραματίζεται το μέλλον και βιώνει τις αλλαγές που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.
Λαμβάνοντας υπόψιν τους ρυθμούς εξέλιξης και σεβόμενοι τις επιθυμίες των πελατών μας, στην ROMKAGROUP κατασκευάζονται κατοικίες που τηρούν τις προδιαγραφές και παράλληλα στοχεύουν στην επίτευξη μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης του χώρου.
Oι εν λόγω κατοικίες δημιουργούνται έχοντας ως βάση το μέταλλο. Είναι επίσης βασικό να τηρούνται τα αντισεισμικά μέτρα και να υπάρχει η κατάλληλη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να τονιστεί ότι τα συστήματα τοιχοποιίας με μορφή έτοιμων δομημένων τοιχίων αναδεικνύουν εξαιρετικά αποτελέσματα εργαστηριακών μετρήσεων.
Η κατασκευή τους επιτυγχάνεται με τη χρήση γυψοσανίδας θερμομονωτικών πάνελ και πετροσανίδας. Επιπρόσθετα τα κουφώματα δημιουργούνται από χρώμα λευκό ή απομίμηση ξύλου έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.
Τέλος δεν πρέπει να λησμονούμε την σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση που γίνεται έπειτα από έλεγχο των ειδικών μας και περιλαμβάνει τον κεντρικό πίνακα με διακόπτες ασφαλείας, πρίζες σούκο, τηλεφώνου και κεραίας με όλους απαραίτητους διακόπτες και τα φωτιστικά.
Ο όμιλος ROMKAGROUP επιλέγει τους καλύτερους και τους θέτει στην υπηρεσία σας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που απλοποιούν και ομορφαίνουν τη ζωή.
Πρωτοπορία στην δόμηση των τοιχών τέτοιου είδους κατοικιών αποτελεί ο συνδυασμός πάνελ πολυουρεθάνης, πετροβάμβακα και OSB πάνεl με εξάγωνες χαρτοκυψέλες όσο και η επένδυση της εξωτερικής πλευράς του πάνελ πολυουρεθάνης με γυψοσανίδα και πετροβάμβακα.
Συνεχίζοντας και επιθυμώντας να καινοτομούμε και να γινόμαστε καλύτεροι επικεντρωνόμαστε στην διαδοχή των υλικών του πατώματος ώστε στο τελικό αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται ίχνος κραδασμού.
Έπειτα από διεξοδική μελέτη δημιουργείται το λουτρό με την τοποθέτηση σιφονιού ώστε να απομακρύνει το κοινώς πλημμυρίσματος. Τέλος, η οροφή κατασκευάζεται θέλοντας να έχει χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας, καλή ηχομόνωση και άρτια προστασία από την υγρασία.
Πρωτεργάτες των δημιουργημάτων μας το ανθρώπινο δυναμικό μας και το ομαδικό πνεύμα. Οι συνεργάτες μας άτομα από διάφορες ειδικότητες ενώνουν τις γνώσεις τους και φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Η ROMKAGROUP πρωτοπορεί και διαφέρει διότι ενδιαφέρεται μόνο για ένα άψογο αποτέλεσμα. Οτιδήποτε λιγότερο δεν την αντιπροσωπεύει. Μας εμπιστεύεστε τα όνειρά σας και έχουμε υποχρέωση να τα κάνουμε πραγματικότητα. Υλοποιούμε τις ανάγκες σας ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες σας.

Συγκρίνετε