Μόνωση / Στεγανοποίηση κτιρίων - ROMKAGROUP - Τεχνική κατασκευαστική
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

Μόνωση / Στεγανοποίηση κτιρίων

ΜΟΝΩΣΗ / ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

steganopoihsi-img
Μόνωση & στεγανοποίηση η ΑΣΠΙΔΑ για το σπίτι σας.
Μεγάλη πρόκληση για τη ROMKAGROUP, αποτελεί η προστασία του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Επίσης, το δώμα μιας κατασκευής έχει ανάγκη από Στεγανοποίηση. Σε ένα οίκημα κύριο μέλημα είναι η θερμομόνωση της στέγης. Παράλληλα, για το εσωτερικό του σπιτιού απαιτείται η διασφάλιση θερμοπρόσοψης και ηχομόνωσης ενώ στο υπόγειο και την στέγη η διασφάλιση της υγρομόνωσης. Η μελέτη αυτών, υψηλή σε βαθμό αξιοπιστίας, διαμορφώνεται ώστε να αποτελέσει “Ασπίδα” για την οικία σας. Στόχος μας εδώ, είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος, λειτουργώντας ως αντιστάθμισμα στις απώλειες θερμότητας, στις διαρροές και σε όποιες τυχόν ζημιές δημιουργούνται από την υγρασία.
Σας παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν. Γίνονται εξειδικευμένες μελέτες, ανάλογες των απαιτήσεων των πελατών μας, και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του χώρου και του οικονομικό προυπολογισμό που διατίθεται από τον ενδιαφερόμενο.
Ενδεικτικό της εργασίας μας, αποτελεί η ειδίκευση της ROMKAGROUP στους τομείς της Στεγανοποίησης και της Μόνωσης. Χρησιμοποιούνται αεριζόμενες όψεις υψηλών απαιτήσεων, πέρα από τις συμβατικές μεθόδους θερμομόνωσης, που αφορούν την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και το αρχιτεκτονικό τελείωμα. Χαρακτηριστικό του Ομίλου μας είναι ότι, στο τομέα των Στεγepdmανοποιήσεων, γίνεται χρήση μεμβρανών EPDM σε οποιοδήποτε πάχος. Και εδώ η εγγύηση στεγανότητας αγγίζει τα πενήντα έτη.
Οι εργασίες μας διεξάγονται μέσα από πιστοποιημένα και έμπειρα συνεργεία, τα οποία βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων στο χώρο των τεχνικών κατασκευών, γνωρίζουν σύγχρονες τεχνικές και διαθέτουν κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένα υλικά. Είκοσι χρόνια εμπειρίας και επιμονής για την τελειότητα επιβραβεύονται από το πλήθος και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Τις σχέσεις μας χαρακτηρίζουν η διάρκεια και ο αλληλοσεβασμός. Κάθε φορά, υιοθετούνται νέες τεχνικές που προωθούν τη ROMKAGROUP και προσδίδουν αξία, αυθεντικότητα και κύρος στη παρουσία της. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η πιο συμφέρουσα στρατηγική για το έργο, με την αρωγή σύγχρονων μέσων και τεχνικών. Καταλήγοντας, σημειώνεται ότι οι τιμές του Ομίλου κρίνονται ελκυστικές και άκρως ανταγωνιστικές.
Η ευελιξία και η σταθερότητα της ROMKAGROUP, αποτέλεσμα κόπου και αμέτρητων προσπαθειών, την καθιστούν ικανή να διεκδικήσει επάξια τη πρώτη θέση στο τομέα των τεχνικών κατασκευών. Η φιλοσοφία μας είναι ανάλογη των προσδοκιών μας.
“Λύση υπάρχει, αρκεί να σε ενδιαφέρει πραγματικά να τη βρεις.”

Συγκρίνετε