Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων - Romka Group - Τεχνική κατασκευαστική
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων & μεγάλων μεταλλικών κατασκευών

metallika-ktiria-img
Δημιουργικές ιδεές & οικονομικές λύσεις φιλικές στο περιβάλλον.
Ο Όμιλος μας, που χρωστά την ανάπτυξη και την ευρεία εμβέλεια του, στη μακρόχρονη εμπειρία και στην τεχνογνωσία που διαθέτει, εξειδικεύεται στη κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων καθώς και σε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή.
Το μέλλον απαιτεί καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες, εύκολες και οικονομικές λύσεις στις ανάγκες που δημιουργούνται και αναζητούν έναν ευκολότερο και ποιοτικότερο τρόπο ζωής. Βαδίζοντας σε αυτά τα χνάρια, η ROMKAGROUP, είναι εκεί για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση μεταλλικών κτιρίων, επιβεβαιώνει την αίσθηση της αλλαγής και του εκσυγχρονισμού της κοινωνίας, με κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον που μας απαρτίζει. Τα υλικά δόμησης που χρησιμοποιούνται είναι ως επί το πλείστο ανακυκλώσιμα. Επιπλέον, η άριστη και συνεπής τεχνική υποστήριξη που παρέχεται επιβεβαιώνει την εμβέλεια του ονόματος της.
Είναι βασικό να τονίσουμε ότι πλήθος πλεονεκτημάτων προκύπτει από ένα μεταλλικό κτίριο. Επίσης, γίνεται αποδεκτό ότι οι συμβατικές κατασκευές σκυροδέματος δεν είναι δυνατό να τηρούν πλήρως τις προδιαγραφές. Σε αυτό το σημείο σας γνωστοποιούμε υπεύθυνα ότι τα μεταλλικά στοιχεία που αφορούν τη κατασκευή, χρησιμοποιούνται και δημιουργούνται στα εργοστάσια των εταιρειών μας. Οι συνθήκες εργασίες διαμορφώνονται υπό αυστηρή ανθρώπινη και ηλεκτρονική παρακολούθηση. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις επιβλέπουν τη διαδικασία. Τηρούνται αυστηρά όλες οι προδιαγραφές πιστοποίησης ISO EN 1090.
Επιπλέον, τα υπό κατασκευή μεταλλικά κτίρια διαθέτουν αντισεισμικότητα εξαιτίας της ανθεκτικότητας του χαλύβδινου σκελετού στις καταπονήσεις που πιθανό να δεχθεί, αλλά και εξαιτίας του μικρότερου βάρους της κατασκευής. Με τη βοήθεια σύγχρονων λογισμικών μοντέλων και με επαγγελματικό σχεδιασμό, το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εξασφαλίζοντας άρτιες κατασκευαστικές υποδομές. Ας μην λησμονούμε , επίσης, ότι σημαντικός λόγος που αφορά την επιλογή ενός τέτοιου έργου είναι ο μειωμένος χρόνος που απαιτείται για αυτό. Τα δομικά στοιχεία προκατασκευάζονται στο εργοστάσιο και στη συνέχεια συναρμολογούνται επί τόπου σε μικρό χρονικό διάστημα και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Ένα άλλο, διόλου ευκαταφρόνητο, σημαντικό πλεονέκτημα των μεταλλικών κτιρίων αποτελεί το χαμηλό οικονομικό κόστος. Η χαμηλή τιμή του επιτυγχάνεται λόγω του χαμηλού συντελεστή του ΙΚΑ. Σε αυτό το σκοπό βοηθητικό ρόλο έχει η βιομηχανοποίηση και των μικρών φορτίων του φέροντος οργανισμού, τα οποία μειώνουν τα κόστη.
Kαταλήγοντας, σχετικά με τις κατασκευές μεταλλικών κτιρίων, αποπερατώνονται έργα με μεγάλα ανοίγματα, χωρίς να υπάρχουν ενδιάμεσες κολώνες. Αναλογιστείτε ότι οι απεριόριστες επιλογές αρχιτεκτονικής και η ευελιξία στη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου καθιστούν την απόφαση μιας τέτοιας κατασκευής ιδιαίτερα ελκυστική. Το αισθητικό αποτέλεσμα δικαιώνει μία τέτοια επιλογή. Αυτό αυτόματα οδηγεί στη μείωση του ενδεχόμενου δημιουργίας νεκρών χώρων, ενδεχόμενο πολύ πιθανό στις συμβατικές κατασκευές με σκυρόδεμα. Τέλος, η ευκολία τόσο στην επέκταση όσο και στη μετεγκατάσταση ενός μεταλλικού κτιρίου είναι ασύγκριτη.
Ο Όμιλος διασφαλίζει την επένδυση σας και αυξάνει στον υπέρτατο βαθμό τα οφέλη των πελατών. Η υλοποίηση του μέγιστου ποσοστού επιτυχίας του έργου αποτελεί τον αρχικό και βασικό στόχο των εταιρειών μας. Ένας πελάτης στη ROMKAGROUP, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας παρακολουθεί και ενημερώνεται για τη διεκπεραίωση της μελέτης του υπό κατασκευής έργου, όσο και για το χρόνο της παράδοσης. Τέλος, φρόνιμο είναι να αναφερθούν οι χώροι που ενδείκνυνται για μεταλλικές κατασκευές. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι χώροι διασκέδασης, βιομηχανικοί, αποθηκευτικοί και εκθεσιακοί χώροι, γυμναστήρια, πολυώροφα κτίρια καθώς και εργοστάσια τροφίμων.
Μην ξεχνάτε ότι στη ROMKAGROUP οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν ποιότητα και οικονομία. Αρωγοί της προσπάθειας μας η εμπιστοσύνη που δείχνεται στο καταρτισμένο προσωπικό μας και στις δεξιότητες που διαθέτουμε.

Συγκρίνετε