Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων - Romka Group - Τεχνική κατασκευαστική
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

fortistes-services-img
Η πρωτοπορία στο χώρο του αυτοκινήτου που συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζεται στην ROMKAGROUP, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της τις ανάγκες της σύγχρονης και ολοένα ανοδικής εξέλιξης της κοινωνίας. Με απόλυτη συνέπεια και τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς κατασκευάζονται τεχνολογικά προηγμένη φορτιστές ΑC για ηλεκτρικά οχήματα.
Ατενίζοντας το μέλλον και θέλοντας να συμπορευόμαστε με τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης επικεντρωνόμαστε στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας υιοθετώντας μια ανάλογη πολιτική. Αναμφισβήτητα οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου ανήκουν στο καινούργιο πρωτοποριακό και ευέλικτο τρόπο ζωής. Ανεξαρτήτως όλοι συνεργάτες μας κατέχουν την εξειδίκευση που απαιτείται για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας μέσω ευρείας ανάλυσης και επιχειρηματικού σχεδιασμού. Στηρίζονται τα αιτήματα και οι ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά τη βιώσιμη κινητικότητα στις μεταφορές.
Δεν θα ήταν υπερβολή να τονιστεί ότι οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου της ROMKAGROUP συμπληρώνουν αποτελεσματικά την αισθητική ενός αρχιτεκτονικού τοπίου. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας. Το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας ενσωματώνει τις τεχνολογικές εξελίξεις και αποτελεί πολύτιμο αρωγό δημιουργίας και απόδοσης ενός άρτιου αποτελέσματος. Μπορούμε να προσφέρουμε ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με νεότερα χαρακτηριστικά και φυσικά με την καλύτερη τιμή της αγοράς.
Ο σχεδιασμός των νέων τύπου ηλεκτρικών φορτιστών αυτοκινήτου μας διαθέτουν στιβαρά περιβλήματα από αλουμίνιο. Με αυτό τον τρόπο ο ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτου αποκτά το πλεονέκτημα της αντοχής και αλλά και την προστασία από βανδαλισμούς. Επίσης οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου της ROMKAGROUP διαθέτουν σύγχρονες αλλά και έξυπνες λειτουργίες έχουν εξισορρόπηση ισχύος και δυναμική διαχείριση φορτίου και παρακολούθηση DC. Είναι σημαντικές και οι παρακάτω λειτουργίες των ηλεκτρικών φορτιστών αυτοκινήτου και αφορούνε τον φωτισμό LΕD, εξουσιοδότηση RFIP και ευέλικτη φόρτιση με 4G-wifi. Επιπρόσθετα εντοπίζεται επικοινωνία OCPP 1.6 JSON και εσωτερικός κλιματικός έλεγχος για την παροχή αξιοπιστίας σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι οι φορτιστές είναι πιστοποιημένοι IEC 62196 και IEC 61851 τηρώντας τους κανονισμούς. Επίσης αναφέρεται ότι το λογισμικό μας Elios μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διοικητικούς σκοπούς. Oι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου μας χαρακτηρίζονται από απλότητα και είναι επαγγελματικοί. Διαθέτουν λειτουργία Skype και εφαρμογή για κινητά. Είναι σχεδιασμένα για πολλών ειδών χώρους στάθμευσης ιδιωτικών, υπόγειων ή για περιοχή εταιρείας.
Ο πελάτης που επιλέγει την εταιρεία μας ενημερώνεται και γίνεται έλεγχος του ηλεκτρικού φορτιστή αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο ενώ ελέγχεται και η κατανάλωση ενέργειας. Επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος αποτελούν το σύστημα βασισμένο σε cloud, βάση δεδομένων σημείων φόρτισης, βάση δεδομένων χρηστών RFID. Τονίζεται ότι υπάρχει πρόγραμμα λειτουργίας φόρτωσης δεδομένων και ενσωμάτωση ενοτήτων πληρωμής.
Η ROMKAGROUP παρεμβαίνει δυναμικά στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας αυτοκινήτων γνωρίζοντας την πολυπλοκότητα του τολμηρού της εγχειρήματος με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλών και ποιοτικών υπηρεσιών στο χώρο των μεταφορών και της ενέργειας αναδεικνύοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στο χώρο της βιώσιμης κινητικότητας.

Συγκρίνετε