Η Εταιρεία - Romka Group - Τεχνική κατασκευαστική
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

Η Εταιρεία

romka-company-logo
1
Όμιλος
1
Ομάδα
40
Χρόνια δράσης

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ROMKAGROUP

Ο Όμιλος ROMKAGROUP ιδρύθηκε και ξεκίνησε, με ανοδική αναπτυξιακή πορεία, εν έτει 1979 και στη συνέχεια εισήλθε δυναμικά στο χώρο των κατασκευών. Πρόκειται για την απαρχή ενός Ομίλου εταιρειών που θέτει υψηλούς στόχους στον τομέα των τεχνικών κατασκευών, θέλοντας να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική μερίδα πελατών.
Στους ιδιόκτητους χώρους της, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας μεταλλικών κατασκευών παντός είδους που ικανοποιούν ευρηματικές ιδέες. Παράλληλα, η ROMKAGROUP, καταπιάνεται με τη διεκπεραίωση έργων που αφορούν πολυτελείς κατασκευές. Δημιουργεί με απόλυτη συνέπεια παρέχοντας θερμομόνωση και άριστη ηχομόνωση μεταξύ των τειχών. Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και ανάλογα έργα υψηλής εμβέλειας και υψηλών απαιτήσεων ανατίθενται και πραγματώνονται με επιτυχία από τις εταιρείες μας. Οι εκτάσεις του Ομίλου, με συνολικό εμβαδό που ξεπερνά τα 7000 μ2, προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για την παραγωγή του επιθυμητού αποτελέσματος. Πορευόμενη με υπευθυνότητα απέναντι στο πελάτη και ακολουθώντας αξιόπιστες επιχειρηματικές μεθόδους, η ROMKAGROUP, συνίσταται σήμερα πρωτοπόρος στο τομέα της, γεγονός που πιστοποιείται από το ίδιο το έργο της.
company-img3
Η έκταση και το κύρος του Ομίλου γίνεται γνωστό σε ολόκληρη τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όπου βρίσκονται οι έδρες των εταιρειών. Ενδεικτικό της εξέλιξης και της διαφάνειας των έργων που πραγματοποιούνται από τα γραφεία του Ομίλου στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, είναι η εξάπλωση των κατασκευών σε ολόκληρη τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ολλανδία. Σε αυτό το πλαίσιο της ανάπτυξης και υποκινούμενοι από το πνεύμα της εξεύρεσης λύσεων στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες, ο Όμιλος μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο.
Απαρχές της λειτουργίας της και μέχρι σήμερα, η ROMKAGROUP σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα της και προβλέπει τις ανάγκες που θα γεννηθούν στο μέλλον. Καθίσταται ηγέτιδα στο χώρο των κατασκευών και εδραιώνεται στο οικονομικό και αναπτυξιακό γίγνεσθαι. Η σημαντότητα της αναδεικνύεται μέσα από τη ποιότητα των έργων της και τις άψογες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης που εξασφαλίζει με τους πελάτες της.
company-img1
Οι παροχές υπηρεσιών που διαθέτει, ευνοούν την απλοποίηση και την εκλέπτυνση του βίου, στηριζόμενες αποκλειστικά στο προγραμματισμό και τη σοβαρότητα του προσωπικού δυναμικού της. Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι αυξημένες απαιτήσεις που επιβάλλει η ανάπτυξη της κοινωνίας, μας βρίσκει αρωγούς στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Οι προοπτικές, η αξιοπιστία και το καινοτόμο πνεύμα είναι κριτήρια που θεμελίωσαν την ποιότητα του Ομίλου και βρήκαν πρόσφορο έδαφος, ώστε να προσφέρουν δυναμικές λύσεις μέσω των δραστηριοτήτων των εταιρειών μας. Αξίζει να σημειωθεί η παροχή γραπτών εγγυήσεων στους πελάτες, που φτάνουν τα πενήντα έτη.
Στον Όμιλο μπορεί κάποιος να αναζητήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης καθώς επίσης μεταλλικές και μηχανολογικές κατασκευές διαφόρων ειδών. Μέσα από τα εν λόγω έργα, αναμφίβολα αναδεικνύεται η δυναμική και η ευελιξία του Ομίλου. Τονίζεται ότι ο τομέας των κατασκευών είναι πιστοποιημένος με ISO9001:2000. Επιπλέον, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, η ποιότητα της οποίας συμπορεύεται με τη φύση, η ROMKAGROUP, προβαίνει στην εγκατάσταση φωτοβολταικών πάρκων.
company-img2

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΩΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ROMKAGROUP

Οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες μας, που για σειρά ετών αποτελούν το ενεργό δυναμικό του Ομίλου είναι η ζωντανή διαφήμιση από την οποία αναφύεται το κύρος της ROMKAGROUP. Η πλήρωση των αυστηρών προδιαγραφών, σχετικές με τη στελέχωση των εταιρειών, επιτυγχάνεται με την εκπαίδευση και τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας. Κύριο στόχο μας αποτελεί η ανεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου στην ανάλογη θέση. Με υψηλό το αίσθημα του σεβασμού στους εργαζομένους μας και με ακεραιότητα που διαπνέει τις μεταξύ μας σχέσεις, οικοδομούνται άρρηκτοι δεσμοί εμπιστοσύνης. Αναμφίβολα ο Όμιλος αποτελεί προσφιλή στέγη για το σύνολο των υπαλλήλων μας.
Μετέχοντας δυναμικά στο χώρο των τεχνικών κατασκευών διαθέτουμε προσωπικό που αποτελείται από πληθώρα ειδικοτήτων. Σε αυτό εντάσσονται σχεδιαστές-μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτροσυγκολητές, μανταδόροι, χειριστές ανυψωτικών μέσων, εναερίτες, εργοδηγοί παραγωγής και εργοταξίων, στρατζαδόροι και χειριστές εργαλειομηχανών.
company-img5
Οι καλύτεροι επιλέγονται από εμάς για να σας εξυπηρετούν με γνώμονα τις παροντικές και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν τις εταιρείες γνωρίζουν τη συμβολή τους στη διεκπεραίωση των στόχων που τίθενται κάθε φορά. Πέρα από κάθε αμφιβολία, η πεποίθηση αυτή αποτελεί το βασικό πυλώνα της ROMKAGROUP. Η άψογη συνεργασία και η αλληλοεκτίμηση Διεύθυνσης και προσωπικού χαρακτηρίζει το σύνολο των εταιρειών μας.
Στο πλαίσιο μιας μελλοντικής κατασκευής, ο Όμιλός μας υπόσχεται συνέπεια, άμεση παράδοση και ποιότητα στην εργασία. Ατενίζοντας το μέλλον και επιθυμώντας να καλύψει ανάγκες, προβλέπει και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς για να μην είναι απλώς μέτοχος των εξελίξεων, αλλά να τις προλαβαίνει και να τις εκπληρώνει άμεσα. Για τους παραπάνω λόγους, ευρισκόμενη σε ένα συνεχές, απαιτητικό και εξελίξιμο τομέα, η ROMKAGROUP, επάξια κατέχει τη πρωτιά.
company-img4
Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους δικούς μας εξωτερικούς βοηθούς και συνεργεία από ολόκληρη την Ελλάδα.
Επιπρόσθετα, στον Όμιλο των εταιρειών μας, σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις και να εξακριβώσετε την ποιότητα των εργασιών που παρέχονται. Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά το προσωπικό μας, που είναι πρόθυμο να σας ενημερώσει σχετικά με το έργο μας και τη πορεία μας στο χώρο των κατασκευών. Στη συνέχεια γίνεται η παρουσίαση του πλάνου εργασίας που σας αφορά. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός διαπνέουν τη διαδικασία. Τα εχέγγυα που απαιτούνται για τη δημιουργία υγιών επαγγελματικών σχέσεων συγκεντρώνονται στη ROMKAGROUP. Αποτελούν προαπαιτούμενο και βασικό άξονα για τη πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το ανταγωνιστικό προσόν του Ομίλου αφορά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό του. Οι υπάλληλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά, αποτελούν την εικόνα μας και αναδεικνύουν την ταυτότητα μας απέναντι στους πελάτες μας. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η υποστήριξη αυτών, ώστε να καθίστανται πρωτοπόροι και ανταγωνιστικοί.
company-img6

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Απαρχές της δημιουργίας της, η ROMKAGROUP, επιθυμεί όχι μόνο την εδραίωση αλλά και τη δημιουργία ενός Ομίλου που το όνομα του θα είναι συνώνυμο της πρωτοπορίας στο χώρο των τεχνικών κατασκευών και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές. Όσον αφορά τους ιδρυτές του Ομίλου, είναι άτομα με ικανότητες και με στόχο να καινοτομήσουν και να αναδειχθούν στο χώρο με κύρια προσόντα την ποιότητα και τη δημιουργία άριστων συνεργασιών. Ο συγκεκριμένος στόχος επιτυγχάνεται αποκλειστικά και εφόσον οι πελάτες αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις και μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της κατασκευής.
Η ηθική που χαρακτηρίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, ο επαγγελματισμός και η εμπιστοσύνη αποτελούν σταθερές αξίες στις οποίες υπακούει το σύνολο των εργαζομένων της ROMKAGROUP.
Δικαιολογημένα αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη που εσείς θα επιλέξετε.
company-img9
Η συνέπεια λόγου και έργου ενισχύει το κύρος του Ομίλου. Σημείο αναφοράς μας, οι πελάτες μας, που επιλέγουν τη ROMKAGROUP, για την υλοποίηση των αναγκών τους. Με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, επιθυμούμε να είμαστε η πρώτη επιλογή και ξεχωριστός συνεργάτης σας, στηρίζοντας επάξια την ταυτότητα μας και εφαρμόζοντας πρακτικές που ισχυροποιούν το όνομα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ROMKAGROUP είναι ένας Όμιλος με όραμα, διέπεται από απαράβατες αρχές και δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί με το μέγιστο των δυνατοτήτων της στις ανάγκες σας και να προβεί με σιγουριά στην υλοποίηση τους.
company-img7
Η ακεραιότητα και το ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πελάτη είναι το σημείο αναφοράς μας. Στον Όμιλο μας θα συναντήσετε συνέπεια και τήρηση του ηθικού και επαγγελματικού κώδικα, ώστε τα στοιχεία αυτά να αποτελέσουν διαχρονικά τη βάση για τη δημιουργία φιλικών σχέσεων και σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ο τρόπος λειτουργίας και χειρισμού των έργων που αναλαμβάνονται από το προσωπικό μας, αποτελεί εγγύηση και δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον.
Στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, επενδύει η ROMKAGROUP όπως και στη διαρκή ενημέρωση ώστε να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα μας τοποθετεί πολύ υψηλά τον πήχη σε κάθε project. Οι προδιαγραφές μας περιλαμβάνουν και επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες που λειτουργούν βοηθητικά και ενισχύουν το αποτέλεσμα των εργασιών. Σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται ενδελεχής επιχειρηματικός σχεδιασμός και οι φιλοδοξίες μας βρίσκουν ανταπόκριση στην ολοκλήρωση της κατασκευής και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.
company-img8

Συγκρίνετε