Υπηρεσίες - Romka Group - Τεχνική κατασκευαστική
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

Υπηρεσίες

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων & μεγάλων μεταλλικών κατασκευών

Δημιουργικές ιδεές & οικονομικές λύσεις φιλικές στο περιβάλλον.
Ο Όμιλος μας, που χρωστά την ανάπτυξη και την ευρεία εμβέλεια του, στη μακρόχρονη εμπειρία και στην τεχνογνωσία που διαθέτει, εξειδικεύεται στη κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων καθώς και σε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή.
metallika-ktiria-img

ΜΟΝΩΣΗ / ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Μόνωση & στεγανοποίηση η ΑΣΠΙΔΑ για το σπίτι σας.
Μεγάλη πρόκληση για τη ROMKAGROUP, αποτελεί η προστασία του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Επίσης, το δώμα μιας κατασκευής έχει ανάγκη από Στεγανοποίηση. Σε ένα οίκημα κύριο μέλημα είναι η θερμομόνωση της στέγης. Παράλληλα, για το εσωτερικό του σπιτιού απαιτείται η διασφάλιση θερμοπρόσοψης και ηχομόνωσης ενώ στο υπόγειο η διασφάλιση της υγρομόνωσης.
steganopoihsi-img

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων

Μεγάλα οφέλη με την δύναμη του ηλιου!
Η ROMKAGROUP, έχοντας διαμορφώσει και εδραιώσει την ταυτότητα της στο χώρο των κατασκευών, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, φιλικές τόσο στον άνθρωπο, όσο και στο περιβάλλον που τον απαρτίζει. Εξελίσσεται δυναμικά και παρέχει φωτοβολταικά σε προσφιλείς τιμές. Τέτοιες επενδύσεις έχουν στόχο τη διαφοροποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τη σταδιακή απεξάρτηση της από το πετρέλαιο.
fotovoltaika-img

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Μελέτη, χρηματοδότηση & κατασκευή από έναν όμιλο.
Το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” προσφέρει οικονομικά κίνητρα και τις κατάλληλες προυποθέσεις , προκειμένου οι ιδιοκτήτες ακινήτων να αποφασίσουν την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας τους. Με βάση τους κανόνες που έχουν διαμορφωθεί και τις εξελίξεις που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, η συγκεκριμένη διέξοδος εφαρμόζεται για να δώσει λύσεις και δυνατότητες να βελτιωθεί η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας.
exoikonomo-katoikon-img

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και τον πελάτη
Λαμβάνοντας υπόψιν τους ρυθμούς εξέλιξης και σεβόμενοι τις επιθυμίες των πελατών μας, στην ROMKAGROUP κατασκευάζονται κατοικίες που τηρούν τις προδιαγραφές και παράλληλα στοχεύουν στην επίτευξη μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης του χώρου.
prokat-img

Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Η πρωτοπορία στο χώρο του αυτοκινήτου που συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζεται στην ROMKAGROUP, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της τις ανάγκες της σύγχρονης και ολοένα ανοδικής εξέλιξης της κοινωνίας.
fortistes-services-img2

Συγκρίνετε