Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2020 - Romka Group
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Γερμανικα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2020

Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2020

Μελέτη, χρηματοδότηση & κατασκευή από έναν όμιλο.

 

Το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” προσφέρει οικονομικά κίνητρα και τις κατάλληλες προυποθέσεις , προκειμένου οι ιδιοκτήτες ακινήτων να αποφασίσουν την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας τους.

 

Με βάση τους κανόνες που έχουν διαμορφωθεί και τις εξελίξεις που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, η συγκεκριμένη διέξοδος εφαρμόζεται για να δώσει λύσεις και δυνατότητες να βελτιωθεί η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας. Μάλιστα, ο στόχος αυτός, μπορεί να πραγματοποιηθεί εξοικονομώντας και χρήματα και ενέργεια. Σημαντικό είναι να τονιστεί και η αξιοσημείωτη αύξηση της αξίας του ακινήτου.

 

Ελάχιστοι πλέον είναι οι πολίτες που έχουν στη διάθεση τους χρήματα για διάθεση σε μία πιθανή ανακαίνιση του οίκου τους. Μολαταύτα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος δίνει τη δυνατότητα της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, τα οποία συγχρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ. Η επιδότηση, μάλιστα, ανέρχεται στο 70% της δαπάνης για εργασίες βελτίωσης, όπως για παράδειγμα η θερμομόνωση. Επιπλέον, παρέχονται δάνεια με πολύ ευνοικούς όρους. Επομένως, τα κίνητρα που παρέχονται, κρίνονται δελεαστικά ενώ παράλληλα συνυπολογίζεται η προστασία του περιβάλλοντος αλλά παρέχονται και οικονομικά οφέλη.

 

Αναφορικά με τις παροχές του προγράμματος, περικλείεται και η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό κέλυφος και στη σκεπή του κτιρίου. Επίσης, γίνεται αντικατάσταση σκιάστρων, ενώ σημαντική είναι και η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού με λέβητες ή εξωτερικούς θερμοσίφωνες.

 

Η ROMKAGROUP διαμορφώνει για εσάς μία ολοκληρωμένη πρόταση σχετικές με τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης που μπορούν να επιτευχθούν στο χώρο σας. Προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τη θερμοπρόσοψη και την αεροπρόσοψη του κτιρίου σας. Καταληκτικά, οι επιλογές είναι πολλαπλές όσον αφορά μονωτικά και στεγανωτικά υλικά. Συμπληρωματικά παρέχονται άρτιες προτάσεις για την υγρομόνωση της οικίας.

 

Η ROMKAGROUP δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι του. Παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα για να την εμπιστευθείτε. Σημαντική είναι η πληροφορία της ανάληψης και δημιουργίας από την αρχή του φακέλου σας για το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, προχωρεί στη αποπεράτωση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας, από τη πρώτη επιθεώρηση μέχρι και την τελική παράδοση.

 

Εν κατακλείδη, οι εταιρείες έχουν να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πακέτο παροχών, ικανό να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, διευκολύνοντας σημαντικά τη ζωή του μέσου αστού. Σε μία εποχή που ο βαθμός δυσκολίας, μόχθου και ανταγωνιστικότητας είναι ιδιαίτερα υψηλός, η ROMKAGROUP στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και της αξίας της. Η πολύχρονη πείρα των ανθρώπων μας δένουν άψογα με την ποιότητα των υλικών μας, με αποτέλεσμα να πιστοποιείται το κύρος της ROMKAGROUP.

 

Με αγάπη στον άνθρωπο, προσήλωση στους κανόνες της κοινωνίας, αλλά κυρίως, με σεβασμό και επίγνωση της σημασίας του περιβάλλοντος, προωθείται η πράσινη ανακαίνιση της κατοικίας, προσφέροντας εγγυήσεις για την επιθυμητή κατάληξη των έργων που μας ανατίθενται.

Συγκρίνετε